
Мета практики:
ознайомлення студентів із організацією і технологією вирощування кормових культур.

Студенти повинні вміти:
- розпізнати види кормів, знати їх використання, визначати кормову поживність;
- створити гербарій та зібрати сноповий матеріал кормових культур для кабінету;
- проводити інвентаризацію та паспортизацію природних кормових угідь;
- складати системи поверхневого та корінного поліпшення кормових угідь;
- складати системи поверхневого та корінного поліпшення угідь,травосумішки для залуження пасовищ сіножатей;
- ознайомитись із новітніми технологіями заготівлі і зберігання кормів;
- складати технології вирощування основних, проміжних кормових культур, схему зеленого конвеєра;
- проводити визначення якості кормів;
- вивчити державні стандарти на корми.
Facebook
Twitter
Google+