You are currently viewing Готували їжу на передову
  • Запис опубліковано:03.12.2023

Першочергове завдання волонтерів – оперативна допомога у місця найбільшої потреби. Волонтерський загін коледжу «Добрі Серця» разом з керівником волонтерського руху від педагогічного колективу Тетяною Матвієнко спільно з «Волонтерами Полтавщини 4.5.0» готували їжу для військових на передову.

Особливо активними були наші студентки: Клочко Анастасія (група 22а), Вірченко Анастасія (група 21лд), Коряка Софія (група 11ек), Лифар Даша (група 11ек), Терешко Вікторія (група 11ек), Гіль Євгенія (група 12ек).

Дівчата допомагали пекти булочки, готували різноманітні салати, загортали начинку у млинці.

Публікацію підготувала Тетяна Матвієнко

Залишити відповідь