You are currently viewing «Квіти Полтава» завітали в гості
  • Запис опубліковано:17.09.2024

17 вересня 2024 року для здобувачів освіти спеціальності 206 Садово-паркове господарство (ОПП «Зелене будівництво і садово-паркове господарство») було організовано гостьову лекцію на тему «Флористична діяльність: розвиток та перспективи». Спікером виступила власниця квіткових крамниць «Квіти Полтава» Валентина Пух. До заходу також доєдналися: завідувач технологічного відділення Алла Цебро, голова циклової комісії технологічних дисциплін Оксана Орихівська, члени групи моніторингу та кадрового забезпечення ОПП «Зелене будівництво і садово-паркове господарство» Вікторія Мельниченко та Олександра Пугач.

Організатор зустрічі Оксана Шовкова зазначила, що проведення подібних заходів є особливо актуальним, оскільки дозволяє максимально наблизити підготовку фахівців садово-паркового господарства до вимог ринку праці.

У ході лекції Валентина Пух поділилася власним досвідом створення квіткового магазину та динамікою його розвитку; згадала про проблеми та виклики, з якими довелося зіштовхнутися після відкриття квіткової крамниці. Однак, за словами Валентини Володимирівни, бажання проживати разом із покупцями важливі події їхнього життя та дарувати людям приємні емоції разом із ніжними квітами дало поштовх працювати та розвивати свій бізнес далі.

Гостя познайомила здобувачів освіти із особливостями роботи у квітковому магазині; розповіла про асортимент квітів та шлях квіткової продукції від постачальника до магазину; також повідомила про вимоги до кандидатів на посаду флориста.

Лекція відбулася в дружній атмосфері та викликала жвавий інтерес у слухачів. Вони мали змогу задати питання, висловити свої думки, отримати відповіді. Представлена інформація зацікавила здобувачів освіти, адже вони вчергове переконалися та відчули важливість і перспективність обраної професії.

Дякуємо пані Валентині за цікаву лекцію, а Збройним Силам України – за можливість навчатися, працювати та жити!

Публікацію підготувала Оксана Шовкова

 

Залишити відповідь