You are currently viewing ТОВ “Їжа для роздумів” відкриває двері для молодих фахівців
  • Запис опубліковано:11.10.2024

Практична підготовка здобувачів освіти є невід’ємною складовою освітньо-професійної програми підготовки фахівців аграрного сектору. Вона спрямована на закріплення теоретичних знань, отриманих здобувачами освіти під час теоретичного навчання, набуття і удосконалення практичних навичок і умінь, формування та розвиток у здобувачів освіти професійного вміння приймати самостійні рішення в умовах конкретної професійної ситуації, оволодіння сучасними методами, формами організації праці, визначених освітньо-кваліфікаційною характеристикою підготовки фахівців відповідного напряму підготовки, спеціальності.

Головна мета практичного навчання – ознайомлення здобувачів освіти із сучасними методами, формами організації праці та основними засобами виробництва в агропромисловому комплексі, світовими агротехнологіями й закріплення знань та навичок для практичної діяльності.

09 та 10 жовтня 2024 року студенти 2 курсу спеціальності  201 Агрономія (ОПП «Виробництво і переробка продукції рослинництва») під час проходження «Ознайомлювальної практики» під керівництвом викладачів Тетяни Ткаченко та Таміли Литвиненко мали змогу ознайомитися із діяльністю ТОВ «Їжа для роздумів». Це господарство спеціалізується на вирощуванні органічної продукції.

Наші студенти долучилися до збору врожаю горіхів.  Робота проходила весело і завзято, чому сприяла тепла осіння сонячна погода.

Публікацію підготували Тетяна Ткаченко та Таміла Литвиненко

Залишити відповідь